Voor elke doelgroep een Business Game

Simbiz heeft veel ervaring in het verzorgen van de Polestar Games voor verschillende branches. Business Games hebben we verzorgd voor bedrijven en instellingen met verschillende achtergronden. Voorbeelden zijn de centrale overheid, gemeentes, IT consultancy bedrijven, onderwijs, banken, verzekeraars en zorginstellingen.

De Polestar Games worden waar mogelijk toegesneden op uw specifieke bedrijfssituatie en leerdoelen. Elk bedrijf is uniek in bedrijfsvoering en kent een specifieke manier van werken en vraagt dus om maatwerk van de IT Service Management processen. Polestar biedt de mogelijkheid om deze processen toe te spitsen op uw branche: het beste uit de wereld van IT Service Management gecombineerd met de beste werkwijze binnen uw branche.

De Polestar IT Service Management Business Game is beschikbaar voor de volgende branches:

Polestar Retail, voor bedrijven met commerciƫle doelstellingen, waarbij tijdsdruk, winst, beheerprocessen en onderscheid van de concurrent bepalende factoren zijn.

Polestar Health, toegespitst op de zorgsector, waarbij de nadruk ligt op het leveren van kwalitatieve zorg op basis van betrouwbare IT-voorzieningen.

Polestar Non-profit, voor bedrijven en instellingen in de publieke sector, waarbij factoren als kwalitatieve dienstverlening, compliance, en kostenbewustzijn de boventoon voeren.

Polestar Lean-IT, waarbij de nadruk ligt op het behalen van meetbare winst in efficiƫntie en effectiviteit.

 

Disclaimer | sitemap | english | print | contact