ITSM simulatie

Onze ITSM simulatie slaat een brug tussen bedrijf, mensen, procedures en technologie. Bedrijven zijn in toenemende mate afhankelijk van het goed functioneren van de ICT-infrastructuur en de procedures om deze te beheren.

De simulatie genaamd Polestar, bestaat uit vier winkelbedrijven met elk hun eigen web-, logistieke- en balietransacties. De winkels maken gebruik van een gezamenlijke IT infrastructuur die ter beschikking wordt gesteld door een IT Service Provider. Alle transacties binnen de businessapplicaties zijn sterk afhankelijk van de beschikbaarheid van deze IT infrastructuur. Hoewel de winkelketen en IT Service Provider niet direct een afschildering is van uw situatie, staat het model voor elke vorm van IT dienstverlening aan een klant. De toenemende volwassenheid van de IT Service Provider laat zich aantoonbaar vertalen naar een verbeterd bedrijfsresultaat van de afzonderlijke winkelbedrijven.

In een aantal rondes worden de deelnemers geconfronteerd met verstoringen in de bedrijfsvoering. De reactie op deze verstoringen en het toepassen van  beschikbare ITSM processen en technologie├źn voor het oplossen van deze verstoringen wordt gemeten. Aan het eind van elke ronde wordt het effect op het bedrijfsresultaat van de winkelketen gepresenteerd. Voor de deelnemers wordt hiermee inzichtelijk waar verbeterpunten voor hen liggen, die toegepast kunnen worden in de volgende ronde en in de eigen werksituatie.

Download hier onze brochure.

Disclaimer | sitemap | english | print | contact